Over ons bedrijf

Sonia Bloemen

Wij heten u van harte welkom op onze website. Wij wensen u een fleurig verblijf en hopelijk mogen wij u ook eens ontmoeten in één van onze winkels.

 

Dit bedrijf is opgericht in 1976 door Wim Schaap aan de Narcisstraat te Huizen, op deze plek is ook de eerste winkel geopend. In 1985 hebben wij een winkel geopend in winkelcentrum ‘Oostermeent’. In 1995 hebben wij een winkel geopend in winkelcentrum ‘Het oude dorp’ dit is gelegen midden in het hart van de gemeente Huizen.

 

Wij bieden u dagelijks een groot assortiment aan verse snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten en diverse accessoires. U kunt ook bij ons terecht voor diverse bloemstukken, plantarrangementen, bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk.

Bij ons kunt u ook terecht voor een bloemenabonnement, dit kunnen wij samen met u afstemmen op uw gedachten en wensen. Wij zullen u iedere keer weer verrassen met de mooiste bloemen van het seizoen.

Foto website 9

Wim Schaap

Oprichter Sonia Bloemen

Wim Schaap bloemen en planten B.V.

Bij ons kunt u terecht voor:

dagverse snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten, diverse arrangementen, bruidsbloemwerk, rouwbloemwerk en diverse accessoires.

IMG_0758

Winkelcentrum Het oude dorp

IMG_0764

Winkelcentrum Oostermeent

Voorbeelden van ons werk